Wednesday, May 5, 2021

Slik importerer Zimbra til Office 365

Zimbra er et komplisert e-postklientprogram, og mange brukere synes det er vanskelig å bruke det, så de foretrekker å bytte til skylagring. Denne bloggen diskuterer en rask guide om hvordan du importerer Zimbra til Office 365. Les bloggen for å finne ut en trygg og profesjonell metode ved å bruke den til å importere hvilken som helst filstørrelse, da det ikke er noen begrensninger og begrensninger. Bruk det kraftige verktøyet til å importere Zimbra postkasseartikler til O 365 uten å ta noen risiko.


Zimbra til Office 365 Converter: En rask løsning for å importere Zimbra-filer til Office 365


Zimbra til Office 365 Converter inneholder flere nyeste og nyttige funksjoner for å importere Zimbra-filer til flere filformater som Office 365, Gmail, Exchange Server, PST, NSF, MSG, HTML, PDF, osv. Brukeren kan importere Zimbra-elementer til Office 365 uten å gjøre noen endringer i de opprinnelige MetaData- og e-postelementene som Bcc, From, To, Cc, Date, Subject, etc. Zimbra til Office 365-omformer er et ekspertvalg og en profesjonell løsning, og vi anbefaler våre lesere å unngå å bruke manuell tilnærming, da det ikke er trygt, og du kan ende opp med å slette og ødelegge hele postkassepostene dine. Bruk av Zimbra til Office 365-omformer tillater brukeren å importere Zimbra til Office 365 på kort tid og implementere bare noen få enkle trinn.


Raske trinn for å importere Zimbra til Office 365 Via Zimbra til Office 365 Converter


● Installer og kjør Zimbra til Office 365-omformer på systemet ditt.

● Velg filene ved å klikke på ‘Legg til filer’ -knappen.

● Klikk nå på ‘Preview’ for å forhåndsvise filene du valgte før du importerte filene.

● Gå til 'Eksporter' -knappen og klikk på 'Office 365' fra de tilgjengelige alternativene som vises på skjermen.

● Fyll nå ut de riktige legitimasjonene for Office 365-kontoen din.

● Klikk på fanen ‘Importer’.


Sammendrag


Les bloggen for å finne en trygg og enkel måte å importere Zimbra til Office 365 raskt. Denne bloggen nevner en detaljert veiledning om hvordan du importerer Zimbra til Office 365 uten å ødelegge postbokselementene dine.


Lese Mer: https://www.kdetools.com/blog/migrate-zimbra-to-office-365-directly.html

No comments:

Post a Comment