Wednesday, May 26, 2021

Sådan konverteres Zimbra til Outlook

Zimbra er et populært e-mail-klientprogram, der bruges af mennesker over hele verden til at gemme deres data på et enkelt sted sikkert. Den populære e-mail-klient administrerer hele postkasseposter som vedhæftede filer, opgaver, kalendere, mapper, kalendere, noter, kontakter osv. De fleste af brugerne ser dog efter måder, hvorpå man kan konvertere Zimbra til Outlook. Denne blog indeholder detaljer om, hvordan du konverterer Zimbra-filer til Outlook-formater i få trin uden at miste dataene.

Trin til at konvertere Zimbra til Outlook via den manuelle måde

● Åbn Zimbra, og gå til indstillingen 'Præference'.
● Klik på 'Import og eksport' og gå til fanen 'Avancerede indstillinger'.
● Vælg de filer, du vil importere, og gå til fanen 'Eksporter'.
● En pop op-meddelelse vises på skærmen, og gem derefter filerne på det ønskede sted.
● Klik på fanen 'Gem fil'.
● Klik på 'OK'.

Vi anbefaler, at du undgår at bruge den manuelle tilgang, da det kan virke som en nem proces, men det er det ikke. Det tager meget tid, og du skal være fortrolig med applikationen. Brug af Zimbra-konverteren er den sikreste måde at konvertere Zimbra-e-mails til Outlook uden at beskadige dataene.

Konverter Zimbra til Outlook Via Zimbra til Outlook Converter

Vi foreslår, at du vælger Zimbra-konverter, da det er den sikreste og mest pålidelige måde at migrere e-mail-emnerne til flere filformater såsom HTML, NSF, Office 365, PST, PDF, Exchange Server, EML, MBOX, EMLX osv. værktøj understøtter indstillingen 'Beskedfiltrering', der giver brugeren mulighed for at vælge filerne mellem to datoer. Den består også af funktionen 'Batchkonvertering', der gør det muligt for brugeren at vælge flere filer på én gang. Softwaren giver brugeren mulighed for at konvertere de forældreløse, korrupte, stærkt krypterede, adgangskodebeskyttede og beskadigede Zimbra-filer til PST. Der er ingen begrænsning af filstørrelsen, så brugeren nemt kan konvertere en overdimensioneret fil ved hjælp af værktøjet.

Sådan konverteres Zimbra til Outlook-format ved hjælp af Zimbra til Outlook Converter?

● Åbn KDETools Zimbra til Outlook Converter på computeren.
● Tryk på fanen 'Præference' fra knappen 'Menu'.
● Gå til knappen 'Åbn'.
● Tryk på 'Enkelt postkasse' eller 'Flere postkasser'.
● Vælg de Zimbra-filer, du vil konvertere til Outlook-format.
● Vælg den filtype, du vil tilføje til, fra de tilgængelige indstillinger.
● Gem Zimbra-filerne på computeren.
● Klik på fanen 'Gem fil'.
● Gå til 'OK'.

Brug af et automatiseret værktøj gør det muligt for brugeren at flytte filen sikkert til det ønskede filformat i modsætning til den manuelle metode. Sørg for, at du vælger det rigtige tredjepartsværktøj til at konvertere Zimbra-filer til Outlook-format.

Læs Mere:  https://www.kdetools.com/blog/free-methods-export-zimbra-to-pst.html

No comments:

Post a Comment