Saturday, May 15, 2021

Importera Zimbra till Outlook PST

Zimbra finns tillgängligt på Mac OS, Windows och många fler och är ett populärt skrivbordsbaserat e-postprogram som används av användarna för att synkronisera kontakter, kalender, mapp, e-post, etc. många användare använder Zimbra, men de flesta av dem på grund av olika skäl letar efter sätt att importera Zimbra till PST med hjälp av Zimbra Converter. Den här bloggen delar en säker men ändå kort väg att direkt importera Zimbra till PST.


Använd Zimbra Converter för att importera Zimbra till PST direkt


Zimbra Converter är en professionell lösning för att importera Zimbra postlåda till PST och 15 plus filformat som NSF, Gmail, EML, EMLX, HTML, PDF, vCard, vCal, O 365, Exchange Server, etc. Användning av en professionell Zimbra Converter är den bästa metoden att importera Zimbra till PST-filformat eftersom det säkerställer en framgångsrik konvertering av data utan att förlora ens en enda artikel. Många experter rekommenderar användarna att välja ett automatiskt verktyg över den manuella metoden eftersom det är ett säkert och pålitligt sätt att utföra konverteringen av data.


Vi rekommenderar användarna att välja Zimbra Converter för att importera Zimbra till PST. Att använda den kraftfulla guiden snarare än den manuella metoden är ett säkrare sätt eftersom du inte riskerar att skada hela postlådeposten. Det finns så många avancerade funktioner som hjälper användarna att importera Zimbra till PST snabbt och på kort tid. Använd verktyget för att utföra ”Selektiv konvertering” av data eftersom användarna kan importera de valda objekten och inte hela postlådeposten.


Lär dig snabba steg för att importera Zimbra till PST direkt via Zimbra Converter


● Kör Zimbra Converter på systemet.

● Tryck på alternativet "Inställningar".

● Högerklicka på fliken "Öppna".

● Tryck på alternativet ”Enkel brevlåda” eller ”Flera brevlådor”.

● Välj nu de mappar i Zimbra som du vill importera.

● Bläddra i mapparna i Zimbra TGZ på den valda platsen.

● Högerklicka på ”OK”.


Genom att följa ovanstående steg kan användarna enkelt importera Zimbra till PST säkert. Se till att du väljer programvaran och inte den manuella metoden för att importera Zimbra-postlåda till PST-filformat. Med hjälp av ett automatiserat verktyg säkerställs 100% konvertering av data och användarna kan importera data snabbt och säkert.


Sammanfattning


I den här bloggen har vi nämnt ett direkt men ändå säkert alternativ att importera Zimbra till PST utan att förlora data. Se till att du inte gör ett misstag genom att använda den manuella metoden och väljer att Zimbra Converter ska importera Zimbra till PST-filformat.

Läsa Mer: https://www.kdetools.com/blog/free-methods-export-zimbra-to-pst.html

No comments:

Post a Comment