Monday, May 10, 2021

Hur man importerar Zimbra till Office 365

Zimbra är ett komplicerat e-postklientprogram och många användare har svårt att använda det så de föredrar att byta till molnlagring. Den här bloggen diskuterar en snabbguide om hur du importerar Zimbra till Office 365. Läs bloggen för att ta reda på en säker och professionell metod med vilken du kan importera valfri filstorlek eftersom det inte finns några begränsningar och begränsningar. Använd det kraftfulla verktyget för att importera Zimbra-postlådeposter till O 365 utan att ta någon risk.


Zimbra till Office 365 Converter: En snabb lösning för att importera Zimbra-filer till Office 365


Zimbra till Office 365 Converter innehåller flera senaste och användbara funktioner för att importera Zimbra-filer till flera filformat som Office 365, Gmail, Exchange Server, PST, NSF, MSG, HTML, PDF med mera. Användaren kan importera Zimbra till Office 365 utan att göra några ändringar i de ursprungliga MetaData- och e-postelementen som Bcc, From, To, Cc, Date, Subject, etc. Zimbra till Office 365-omvandlare är ett expertval och en professionell lösning och vi rekommenderar starkt att våra läsare undviker att använda manuell metod eftersom det inte är säkert och du kan sluta radera och skada hela postlådeposten. Användning av Zimbra till Office 365-omvandlare tillåter användaren att importera Zimbra till Office 365 på nolltid och genomföra bara några enkla steg.


Snabba steg för att importera Zimbra till Office 365 via Zimbra till Office 365 Converter


● Installera och kör Zimbra till Office 365-omvandlare på ditt system.

● Välj filerna genom att klicka på knappen ”Lägg till filer”.

● Klicka nu på alternativet "Förhandsgranska" för att förhandsgranska de filer du valt innan du importerade filerna.

● Gå till knappen ”Exportera” och klicka på ”Office 365” från de tillgängliga alternativen som visas på skärmen.

● Fyll nu rätt autentiseringsuppgifter för ditt Office 365-konto.

● Klicka på fliken "Importera".


Sammanfattning


Läs bloggen för att hitta ett säkert och enkelt sätt att snabbt importera Zimbra till Office 365. Den här bloggen nämner en detaljerad guide om hur du importerar Zimbra till Office 365 utan att skada dina postlådeposter.


Läsa Mer: https://www.kdetools.com/blog/migrate-zimbra-to-office-365-directly.html 

No comments:

Post a Comment