Wednesday, June 28, 2023

Zimbra till Outlook Converter

Zimbra Desktop används i stor utsträckning av flera användare eftersom det erbjuder värdefulla och flera tjänster som att skicka bilagor, filer, e-postmeddelanden, hantera uppgifter och etc. Det råder ingen tvekan om att Zimbra används av många människor men de flesta föredrar att välja Outlook som deras standardprogram för e-postklient. Det är inte många som kan förstå Zimbras komplicerade gränssnitt och det är därför användarna föredrar att exportera Zimbra till PST. I den här bloggen kommer vi att diskutera stegen för hur man flyttar Zimbra-filer till Outlook.

Steg för att exportera Zimbra-filer till Outlook via den manuella metoden

I det här avsnittet har vi diskuterat den manuella metoden, men följ nedanstående steg noggrant för att undvika radering av Zimbra-postlådeobjekt:

• Öppna Zimbra-skrivbordet och klicka på alternativet "Preference" från "Meny-fliken"

• Från fliken "Importera och exportera" klicka på alternativet "Avancerade inställningar".

• Bestäm nu fliken "Mail" och avmarkera det återstående alternativet.

• Klicka på fliken "Exportera".

• Spara filen i önskat filformat.

• Klicka på 'OK'.

Ovanstående är stegen för att exportera Zimbra-filer till Outlook med den manuella metoden. Vi rekommenderar att du undviker att använda denna process eftersom det kan radera hela data och orsaka datakorruption. Se till att du väljer rätt och professionell Zimbra Converter som säkerställer ett 100 % positivt resultat och utför en riskfri och säker konvertering. De manuella stegen är komplexa och inte alla användare kan utföra denna tråkiga process eftersom det innebär en enorm risk. Om du har en stor Zimbra-brevlåda kan du inte välja den manuella metoden så vi rekommenderar starkt att du väljer rätt Zimbra Converter.

Anledningar till varför användaren exporterar Zimbra-filer till Outlook

● När användaren vill exportera sina data till ett visst format, flyttar de TGZ-filerna till Outlook.

● När filerna överskrider filstorleksbegränsningen föredrar de att välja en Zimbra till PST-omvandlare för att exportera Zimbra till Outlook.

● När filen blir korrupt och skadad.

● Alla användare kan inte förstå Zimbras komplicerade gränssnitt eftersom inte alla användare kommer från den tekniska bakgrunden.

Välj Zimbra Converter för att exportera Zimbra Mailbox till Outlook

Zimbra till Outlook Converter är det perfekta valet om du vill exportera Zimbra-filer till Outlook på ett säkert sätt utan att korrumpera filerna. Den exporterar TGZ-filer direkt till Exchange Server- och Office 365-konton. Användaren kan exportera alla e-postelement utan att ändra struktur och metadata. Den avancerade Zimbra till PST-omvandlaren stöder alla versioner av Windows och Outlook. Mjukvaran har en avancerad funktion, "Selective Zimbra Items" som låter användaren välja filen de vill flytta istället för att välja hela data. Att använda Zimbra Converter underlättar för användarna att exportera Zimbra-postlåda i bulk till PST genom att använda det kraftfulla alternativet, det vill säga funktionen 'Batch Conversion'.

Se till att du väljer Zimbra till PST-konverterare istället för att använda den manuella metoden för att exportera Zimbra-filer till Outlook. Det är ett säkrare alternativ som ger användarna flexibilitet att utföra en säker konvertering av filer.

Läsa Mer: https://www.kdetools.com/zimbra/

No comments:

Post a Comment