Friday, June 16, 2023

Konvertera OST till PST

Outlook kan hämta data från PST-filen även när data raderas eller skadas. OST-filer är användbara när internetanslutningen inte är konsekvent och opålitlig. Användarna kan fortsätta arbeta på Exchange-servern utan krångel eftersom OST-filerna kan nå ett oåterställbart tillstånd. Användarna kan återställa sina data från hårddisken genom att använda OST till PST-filomvandlaren. Oavsett hur tillförlitliga OST-filerna är, finns det situationer då OST-filerna kan misslyckas. I den här bloggen kommer vi att guida dig om hur du konverterar OST till PST.

Konvertera OST-fil till PST i Outlook Via KDETools OST till PST-konverterare

KDETools OST till PST utför en fullständig konvertering av hela OST-postlådeelementen såsom journaler, kontakter, anteckningar, bilagor, e-postmeddelanden, etc. Det avancerade verktyget återställer egenskaperna för ett e-postmeddelande och behåller metaegenskaperna intakta. OST till PST-omvandlaren konverterar till flera filtyper som MBOX, EML, NSF, Zimbra, EMLX, PST, MSG, HTML, etc. Programvaran gör det möjligt för användaren att välja en demoversion och kontrollera funktionerna i verktyget. Det är det perfekta alternativet för att konvertera OST-fil till PST i Outlook.

Framträdande egenskaper hos KDETools OST till PST Converter

● Den har en avancerad funktion för att exportera de valda filerna till önskad plats.

● Programvaran reparerar filerna och konverterar dem direkt till Office 365 NST-filer.

● Programvaran kan konvertera stora och överdimensionerade filer utan att förlora eller förstöra data.

● Konverteraren kan återställa mycket krypterade, lösenordsskyddade och skadade filer.

● OST-omvandlaren kan konvertera OST-filer direkt till en Live Exchange Server och Office 365.

Sammanfattning

 I den här bloggen har vi diskuterat hur man konverterar OST-filer till PST i Outlook. Det föreslås att du väljer KDETools OST till PST-omvandlare för att konvertera OST-filer till PST-format istället för att använda den manuella metoden.

Läsa Mer: https://www.kdetools.com/ost-to-pst-converter.html

No comments:

Post a Comment