Tuesday, January 17, 2023

migrera Zimbra email till Gmail

Många kunder föredrar att byta till Gmail eftersom de tycker att det är en tuff uppgift att komma åt Zimbra-skrivbordet eftersom de inte kan förstå dess komplicerade funktioner och gränssnitt. Det finns inget manuellt sätt att migrera Zimbra till Gmail-kontot eftersom en användare kan spara sina data i Zimbra-skrivbordet i TGZ-filtyp, medan en användare i Gmail-kontot inte får möjlighet att migrera TGZ-objekt i sitt respektive Gmail-konto. Undrar du fortfarande hur man utför en säker migrering från Zimbra-e-postmeddelanden till Gmail-kontot? Den här bloggen granskar ett säkert men snabbast sätt att utföra Zimbra till Gmail-migrering utan att behöva möta något krångel. Ta reda på vilket migreringsverktyg som föreslagits av många experter för att utföra en säker Zimbra till Gmail-migrering.


Snabba steg för att migrera Zimbra-e-postmeddelanden till Gmail på ett säkert sätt: KDETools Migrationsverktyg för Zimbra till Gmail

● Kör Zimbra till Gmails migreringsverktyg på ditt system och klicka på fliken "Öppna".

● Två alternativ visas, det vill säga flikarna "Lägg till fil" och "Lägg till mapp".

● Förhandsgranska Zimbra TGZ-objekten genom att trycka på fliken "Förhandsgranska".

● Välj de Zimbra-objekt som du vill migrera och högerklicka på alternativet "Exportera".

● Dubbelklicka på fliken "Bläddra" för att välja "Destinationssökväg".

● Klicka på alternativet "Meddelandefiltrering" för att välja Zimbra TGZ-objekt mellan två datum.

● Från den vänstra rutan väljer du Zimbra-mapparna.

● Dubbelklicka på fliken "Konvertera nu".

● För G-Suite, Gmail eller etc., skicka in rätt Gmail-uppgifter genom att fylla i rätt e-post-ID och lösenord.

● Högerklicka på fliken "Anslut till server" för att ansluta till ditt respektive Gmail-konto.


En lista över skäl att välja KDETools Zimbra till Gmail Migration Tool

● Upprätthåll den ursprungliga mappstrukturen: När Zimbra till Gmail-migreringsprocessen är över kommer användaren att märka att programvaran behåller den ursprungliga mappstrukturen intakt och inte ändrar eller modifierar en enda sak.

● Snabbaste kundtjänst: Om en användare stöter på något problem när han använder migreringsverktyget Zimbra till Gmail, kommer KDETools kundtjänstteam att kontakta dig omedelbart och lösa ditt problem så snart som möjligt.

● Snabbaste och säkraste migreringsprocessen: Det kraftfulla migreringsverktyget Zimbra till Gmail säkerställer den snabbaste men snabbaste migreringsprocessen från Zimbra till Gmail utan några fel eller saknar något e-postobjekt.

● Gratis demoversion: Användarna kan ladda ner och köra migreringsverktyget Zimbra till Gmail på sina system gratis eftersom de tillhandahåller en gratis demoversion för att tillåta användare att kontrollera funktionerna i verktyget.


Sammanfattning

Den här bloggen granskar ett säkert men snabbast sätt att migrera Zimbra till Gmail genom att använda ett pålitligt Zimbra till Gmail-migreringsverktyg. Upptäck vilken som är den snabbaste men säkraste lösningen för att migrera Zimbra-e-postmeddelanden till Gmail.


Läs mer: https://www.kdetools.com/zimbra/gmail/

No comments:

Post a Comment