Friday, January 6, 2023

exporteert Zimbra Mailbox naar PST

Zimbra Desktop wordt veel gebruikt door meerdere gebruikers omdat het waardevolle en meerdere diensten biedt, zoals het verzenden van bijlagen, bestanden, e-mails, het beheren van taken, enz. Het lijdt geen twijfel dat Zimbra door veel mensen wordt gebruikt, maar de meeste mensen kiezen liever voor Outlook als hun standaard e-mailclienttoepassing. Niet veel mensen kunnen de gecompliceerde interface van Zimbra begrijpen en daarom geven gebruikers er de voorkeur aan om de exporteren Zimbra-mailbox naar PST. In deze blog bespreken we de stappen voor het verplaatsen van Zimbra-naar Outlook.


Stappen om Zimbra-bestanden naar Outlook te exporteren via de handmatige methode


In dit gedeelte hebben we de handmatige methode besproken, maar volg de onderstaande stappen zorgvuldig om te voorkomen dat Zimbra-postvakitems worden verwijderd:


• Open het Zimbra-bureaublad en klik op de optie 'Voorkeur' in de 'Menu-tab'

• Klik op het tabblad 'Importeren en exporteren' op de optie 'Geavanceerde instellingen'.

• Bepaal nu het tabblad 'Mail' en schakel de resterende optie uit.

• Klik op het tabblad ‘Exporteren’.

• Sla het bestand op in het gewenste bestandsformaat.

• Klik op ‘OK’.


Het bovenstaande zijn de stappen om Zimbra-bestanden naar Outlook te exporteren met behulp van de handmatige aanpak. We raden u aan dit proces niet te gebruiken, omdat het alle gegevens kan wissen en gegevensbeschadiging kan veroorzaken. Zorg ervoor dat je de juiste en professionele Zimbra Converter kiest die zorgt voor een 100% positief resultaat en een risicoloze en veilige conversie uitvoert. De handmatige stappen zijn complex en niet alle gebruikers kunnen dit vervelende proces uitvoeren omdat het een enorm risico met zich meebrengt. Als je een grote Zimbra-mailbox hebt, kun je niet kiezen voor de handmatige methode, dus we raden je ten zeerste aan om voor de juiste Zimbra-converter te gaan.


Redenen waarom de gebruiker Zimbra-bestanden naar Outlook exporteert


● Wanneer de gebruiker zijn gegevens naar een bepaald formaat wil exporteren, verplaatsen ze de TGZ-bestanden naar Outlook.

● Wanneer de bestanden de maximale bestandsgrootte overschrijden, kiezen ze liever voor een Zimbra naar PST-converter om Zimbra naar Outlook te exporteren.

● Wanneer het bestand corrupt en beschadigd raakt.

● Niet alle gebruikers kunnen de gecompliceerde interface van Zimbra begrijpen, aangezien niet alle gebruikers een technische achtergrond hebben.


Selecteer Zimbra Converter om Zimbra Mailbox naar Outlook te exporteren


Zimbra naar Outlook Converter is de ideale keuze als u Zimbra-bestanden veilig naar Outlook wilt exporteren zonder de bestanden te beschadigen. Het exporteert TGZ-bestanden rechtstreeks naar Exchange Server- en Office 365-accounts. De gebruiker kan alle e-mailelementen exporteren zonder de structuur en metadata te wijzigen. De geavanceerde Zimbra naar PST-converter ondersteunt alle versies van Windows en Outlook. De software heeft een geavanceerde functie, 'Selective Zimbra Items' waarmee de gebruiker het bestand kan selecteren dat hij wil verplaatsen in plaats van alle gegevens te selecteren. Door de Zimbra Converter te gebruiken, kunnen gebruikers bulksgewijs Zimbra-mailboxen exporteren naar PST door gebruik te maken van de krachtige optie, namelijk de batchconversiefunctie.


Zorg ervoor dat u kiest voor Zimbra naar PST-converter in plaats van de handmatige benadering te gebruiken om Zimbra-bestanden naar Outlook te exporteren. Het is een veiligere optie die de gebruikers de flexibiliteit geeft om een veilige conversie van bestanden uit te voeren.


Lezen Meer: https://www.kdetools.com/zimbra/

No comments:

Post a Comment