Friday, June 4, 2021

Importer Zimbra til PST

Zimbra er tilgængelig på Mac OS, Windows og mange flere og er et populært skrivebordsbaseret e-mail-program, der bruges af brugerne til at synkronisere kontakter, kalender, mappe, e-mails osv. Mange brugere betjener Zimbra, men de fleste af dem på grund af forskellige grunde ser efter måder at importere Zimbra til PST ved hjælp af Zimbra Converter. Denne blog deler en sikker, men alligevel kort vej til direkte import af Zimbra til PST.


Brug Zimbra Converter til at importere Zimbra til PST direkte


Zimbra Converter er en professionel løsning til at importere Zimbra postkasse til PST og 15 plus filformater som NSF, Gmail, EML, EMLX, HTML, PDF, vCard, vCal, O 365, Exchange Server osv. Brug af en professionel Zimbra Converter er den bedste metode til at importere Zimbra til PST-filformat, da det sikrer en vellykket konvertering af data uden at miste endnu et enkelt element. Mange eksperter råder brugerne til at vælge et automatiseret værktøj frem for den manuelle metode, da det er en sikker og pålidelig måde at udføre konvertering af data på.


Vi anbefaler brugerne at vælge Zimbra Converter for at importere Zimbra til PST. Brug af den magtfulde guide snarere end den manuelle metode er en mere sikker måde, da du ikke risikerer at beskadige hele dine postkasseartikler. Der er så mange avancerede funktioner, der hjælper brugerne med at importere Zimbra til PST hurtigt og på kort tid. Brug værktøjet til at udføre 'Selektiv konvertering' af data, da brugerne kan importere de valgte poster og ikke hele postkassepostene.


Lær de hurtige trin til at importere Zimbra til PST direkte via Zimbra Converter


● Kør KDETools Zimbra Converter på systemet.

● Tryk på indstillingen 'Præference'.

● Højreklik på fanen 'Åbn'.

● Tryk på 'Enkelt postkasse' eller 'Flere postkasser'.

● Vælg nu de Zimbra-mapper, du vil importere.

● Gennemse mapperne i Zimbra TGZ på det valgte sted.

● Højreklik på 'OK'.


Ved at følge ovenstående trin kan brugerne nemt importere Zimbra til PST sikkert. Sørg for, at du vælger softwaren og ikke den manuelle metode til at importere Zimbra-postkassen til PST-filformat. Brug af et automatiseret værktøj sikrer 100% konvertering af data, og brugerne kan importere data hurtigt og sikkert.


Resumé


I denne blog har vi nævnt en direkte endnu og sikker mulighed for at importere Zimbra til PST uden at miste dataene. Sørg for, at du ikke laver en fejl ved at bruge den manuelle metode, og vælg Zimbra Converter for at importere Zimbra til PST-filformat.

Læs mere: https://www.kdetools.com/blog/zimbra-mails-converter.html 

No comments:

Post a Comment