Wednesday, June 9, 2021

Hoe Zimbra exporteren naar Office 365

Veel mensen zoeken naar een betrouwbare methode om Zimbra naar Office 365 te exporteren, omdat ze de veiligheid van hun gegevens niet in gevaar willen brengen. De gebruikers zoeken naar een professionele methode waarmee een gebruiker de Zimbra-mailbox rechtstreeks naar een Office 365-account kan exporteren. De meeste gebruikers stappen om verschillende redenen over van Zimbra naar Office 365. In deze blog wordt een professionele oplossing besproken om Zimbra rechtstreeks naar Office 365 te exporteren.


Redenen waarom een ​​gebruiker de handmatige methode niet zou moeten gebruiken om Zimbra naar Office 365 te exporteren


● De gebruikers kunnen er niet zeker van zijn of het conversieproces voorbij zal zijn, aangezien de kans bestaat dat een gebruiker uiteindelijk zijn TGZ-items verwijdert als het proces ertussenin vastloopt.

● Een andere beperking is dat de gebruikers geen Zimbra-item kunnen exporteren dat groter is dan 2 GB.

● De gebruikers kunnen geen selectieve conversie uitvoeren.

● Door de handmatige aanpak te gebruiken, kunnen de gebruikers geen corrupte en met een wachtwoord beveiligde items migreren.

● Het is vervelend en complex.


Ken een deskundige oplossing voor het direct en veilig exporteren van Zimbra naar Office 365


Zoals we al enkele van de belangrijkste nadelen van het gebruik van de handmatige methode hebben genoemd, raden we aan om Zimbra naar Office 365 Converter te gebruiken omdat dit een 100% positief resultaat oplevert. De gebruikers kunnen gebruikmaken van een reeks krachtige functies waarmee gebruikers Zimbra kunnen exporteren naar Office 365, PST, MSG, HTML, MBOX, NSF, Gmail, vCard, vCal, Exchange Server en enz. De gebruikers moeten kiezen voor de tool boven de handmatige aanpak als ze het risico niet willen nemen en Zimbra-mails snel naar Office 365-account willen exporteren. Gebruik robuuste en geavanceerde software om Zimbra rechtstreeks naar Office 365 te exporteren.


Exporteer Zimbra rechtstreeks naar Office 365 door KDETools te gebruiken Zimbra naar Office 365 Converter


● Voer de KDETools Zimbra naar Office 365-tool op het systeem uit.

● Klik met de rechtermuisknop op de knop 'Voorkeur'.

● Ga naar de knop 'Openen'.

● Selecteer de optie ‘Enkele mailbox’ of ‘Meerdere mailbox’.

● Kies de Zimbra-bestanden die je moet exporteren naar Office 365-account.

● Dubbelklik nu op het tabblad ‘Office 365’ en vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

● Klik op het tabblad 'Bestand opslaan'.

● Klik op de knop ‘OK’.


Samenvatting


In deze blog hebben we een deskundige oplossing genoemd voor het veilig exporteren van Zimbra naar een Office 365-account. Lees de blog en ontdek een veilige manier om Zimbra naar een Office 365-account te exporteren zonder je mailbox-items te beschadigen.


Lezen Meer: https://www.kdetools.com/blog/migrate-zimbra-to-office-365-directly.html

No comments:

Post a Comment