Wednesday, June 2, 2021

Exporteren Zimbra Mailbox Converter

Zimbra Mailbox Converter om Zimbra naar PST te exporteren is een directe manier en verkleint de kans op het verwijderen en beschadigen van hun gegevens. Veel gebruikers maken de fout om de gratis tool te gebruiken om hun Zimbra-mailboxitems naar PST te exporteren. We raden onze gebruiker ten zeerste aan om Zimbra Mailbox Converter te gebruiken om hun geselecteerde of volledige mailbox-items te exporteren, omdat het de volledige gegevens in een mum van tijd exporteert. In deze blog bespreken we de gratis methode en de directe manier, dat wil zeggen, een tool van derden gebruiken om Zimbra naar PST te exporteren.


Handmatige methode om Zimbra naar PST-bestandsindeling te exporteren


Hieronder vermelden we de stappen om Zimbra naar PST te exporteren met behulp van de gratis methode, dat is de handmatige aanpak:

● Start Zimbra op het systeem.

● Open nu de optie ‘Voorkeur’.

● Klik vervolgens op de optie ‘Exporteren’.

● Dubbelklik op de knop ‘Geavanceerde instellingen’.

● Kies de Zimbra-items die je moet exporteren.

● Sla nu de gegevens op de geselecteerde locatie op het systeem op.

● Druk op de knop ‘Bestand opslaan’.

● Klik op ‘OK’.


Beperkingen bij het gebruik van de handmatige aanpak om Zimbra naar PST te exporteren


● De handmatige aanpak is zonder enige twijfel een lange procedure om Zimbra naar PST te exporteren.

● De handmatige manier is niet eenvoudig en vereist vaardigheid die iemand met een technische achtergrond heeft.

● U kunt uw SMTP-header beschadigen als u de handmatige manier gebruikt.

● Een gebruiker kan geen bestand exporteren dat groter is dan 2 GB.


Een beknopte handleiding over Zimbra Mailbox Converter

Zimbra Mailbox Converter is de juiste optie om Zimbra naar PST en andere bestandsindelingen zoals NSF, HTML, PDF, MSG, EML, EMLX, OLM, MBOX, Gmail en etc. te exporteren. De software bevat verschillende geavanceerde functies waarmee de gebruikers kunnen exporteren Zimbra naar PST. er zijn geen beperkingen voor de bestandsgrootte, aangezien de gebruiker gemakkelijk grote en te grote Zimbra-bestanden naar PST kan exporteren met behulp van de Zimbra Mailbox Converter, wat niet mogelijk is als een gebruiker de handmatige manier gebruikt.


Gebruik Zimbra Mailbox Converter om Zimbra naar PST te exporteren

Zimbra Mailbox Converter is de juiste oplossing om Zimbra-mailboxitems naar PST-bestandsindeling te exporteren. De software heeft een eenvoudige en gemakkelijke interface en bevat meerdere krachtige functies. Een belangrijke highlight-optie is de optie 'Batchconversie' waarmee gebruikers meerdere Zimbra-items in één keer kunnen selecteren. Met de software kunnen gebruikers elk type Zimbra-item exporteren, inclusief corrupte, beschadigde, verwijderde, met een wachtwoord beveiligde, versleutelde enz. De tool werkt soepel op alle versies van Outlook, Exchange Server en Windows. De gebruiker kan ook selectieve Zimbra-items exporteren met behulp van de optie 'Selectief item'.


Samenvatting

Zimbra Mailbox Converter is de beste optie om je hele of geselecteerde Zimbra-items naar PST te exporteren. De gebruiker kan de bestanden exporteren zonder de veiligheid in gevaar te brengen, omdat het een 100% resultaat garandeert. We raden onze lezers niet aan om de handmatige aanpak te gebruiken, omdat er veel beperkingen zijn.


Lezen Meer: https://www.kdetools.com/blog/free-methods-export-zimbra-to-pst.html

No comments:

Post a Comment