Thursday, September 8, 2022

Hur man migrerar Zimbra till PST


De flesta användare från hela världen använder Zimbra för att skicka och lagra sina e-postmeddelanden, kalendrar, mappar, kontakter, undermappar, uppgifter och etc. Men inte alla användare kan förstå gränssnittet och funktionerna i Zimbra eftersom de tycker att det är en utmanande uppgift att hantera det så att de letar efter sätt att migrera Zimbra till PST. Den här bloggen diskuterar en snabb och säker metod för att implementera migreringsprocessen på nolltid.


Migrera Zimbra till PST-format via den manuella metoden:


● Öppna Zimbra-applikationen på din maskin.

● Dubbelklicka på knappen "Preference".

● Tryck på alternativet "Exportera eller importera".

● Dubbelklicka på alternativet "Avancerade inställningar".

● Tryck på fliken "Extrahera".

● Dubbelklicka på alternativet "Spara fil".

● Högerklicka på fliken "OK".


Ovanstående är de komplicerade stegen som gör att användarna kan migrera Zimbra till PST-typ manuellt. Många experter föreslår inte den manuella metoden eftersom de tycker att det är en tråkig och komplicerad uppgift eftersom det ökar chanserna att korrumpera hela data och radera dina postlådeobjekt. Vi rekommenderar våra användare att använda Zimbra till Outlook Converter och migrera hela sin Zimbra-postlåda till PST-filtyp på ett säkert sätt.


KDETools Zimbra till Outlook Converter: En enkel och säker metod för att migrera Zimbra till PST-format


KDETools Zimbra till Outlook Converter är ett professionellt verktyg som har många avancerade funktioner och ett enkelt gränssnitt för att migrera Zimbra-objekt till Outlook PST-format på nolltid. Alla användare kan använda programvaran för att migrera Zimbra-postlådeföremål till PST utan att behöva möta något krångel. Programvaran har ett brett utbud av kraftfulla, avancerade och effektiva funktioner som gör det till en enkel och problemfri uppgift för användarna att migrera Zimbra-fil till PST-filformat direkt. Den kraftfulla migratorn gör det möjligt för användare att migrera Zimbra till PST, MBOX, Gmail, MSG, EML, NSF, HTML, ICS, Office 365, Exchange Server, VCF, EMLX, PDF, och etc. Den avancerade Zimbra till Outlook Converter underlättar användaren för att spara Zimbra-postlådeförsändelserna på önskad plats på deras system.


Sammanfattning


I den här bloggen har vi diskuterat den manuella metoden för att migrera Zimbra till PST-filformat och diskuterat i detalj alla steg. Vi har föreslagit ett avancerat verktyg för att migrera Zimbra till PST säkert och snabbt utan att radera och skada data.


Ladda ner gratis demoversion: https://www.kdetools.com/dl/demo-kdetools-zimbra2outlook.exe

No comments:

Post a Comment