Wednesday, December 16, 2020

Hoe importeer Zimbra naar Thunderbird

Zimbra-klanten willen Zimbra-mails importeren naar Thunderbird omdat dit zijn eigen nadelen heeft. De gebruikers willen hun TGZ-bestanden naar Thunderbird verplaatsen omdat de gebruikers het moeilijk vinden om de interface van de e-mailclienttoepassing te begrijpen, terwijl de interface van Thunderbird gebruiksvriendelijk is. Om deze redenen zoeken de meeste gebruikers vaak naar manieren om gegevens van Zimbra naar Thunderbird-bestandsindeling te importeren. In deze blog zullen we bespreken hoe u Zimbra Mailbox naar Thunderbird kunt importeren met behulp van de handmatige methode en geautomatiseerde tool. Zorg ervoor dat u de hele blog leest om een ​​veilige manier te vinden om uw bestanden te migreren.


Knowhow om Zimbra Mail te importeren naar TGZ-extensie


● Ga naar het Zimbra-bureaublad en druk op het tabblad ‘Voorkeur’.

● Klik op het tabblad ‘Exporteren en importeren’.

● Klik op het tabblad ‘Exporteren’ op de optie ‘Geavanceerde instellingen’.

● Selecteer de bestanden die u wilt migreren in het ‘TGZ’ -bestand.

● Klik op het tabblad ‘Exporteren’.

● Klik op ‘OK’.


Zodra u gegevens van de Zimbra-mail naar de TGZ-extensie hebt geëxtraheerd, raden we u aan een betrouwbare tool te gebruiken om Zimbra Mailbox-bestanden naar Thunderbird te importeren zonder de veiligheid van de gegevens in gevaar te brengen. We raden u ten zeerste aan om voor Zimbra naar MBOX Converter te gaan, omdat het de conversie van Zimbra-bestanden naar meer dan 15+ e-mailclienttoepassingen ondersteunt.


Gebruik Zimbra naar MBOX Converter om Zimbra Mail naar Thunderbird te importeren


Er zijn meerdere redenen waarom een ​​gebruiker er de voorkeur aan geeft om vanuit Zimbra over te schakelen naar Thunderbird. Als u op zoek bent naar een betrouwbare oplossing, raden we u zonder verder na te denken aan om te kiezen voor Zimbra to MBOX Converter, aangezien dit een van de beste migratietools op de markt is. Het biedt een reeks krachtige functies, zoals de functie ‘Batch-conversie’ die de gebruiker tijd bespaart omdat hij Zimbra-bestanden in bulk kan selecteren. Een ander opmerkelijk kenmerk is de ‘Message Filtering’ -functie waarmee de gebruiker de bestanden tussen twee datums kan kiezen, dat wil zeggen ‘Van’ en ‘Tot’.


Lezen Meer: https://www.kdetools.com/blog/zimbra-mails-converter.html

No comments:

Post a Comment