Monday, December 18, 2023

konvertere Zimbra til Outlook


Vil du konvertere Zimbra-filer til Outlook? Hvis ja, fortsett å lese bloggen ettersom vi har diskutert måtene å konvertere Zimbra-filer til Outlook ved å bruke Zimbra til PST Converter Online. Zimbra er et populært skrivebordsklientprogram som gjør det mulig for brukeren å håndtere postbokselementene på en sikker måte, men brukere foretrekker fortsatt å bruke Outlook da brukerne står overfor et problem mens de synkroniserer dataene og Zimbra utfører sakte


Konverter Zimbra-filer til Outlook via de manuelle trinnene


Eksporter e-poster fra Zimbra som TGZ


● Åpne Zimbra-applikasjonen på systemet.

● Klikk på "Importer og eksporter"-fanen.

● Klikk på "Mapper og velg mapper" for å eksportere dataene.

● Klikk på "Eksporter"-knappen.

● Lagre filene i "TGZ"-formatet.

● Klikk på 'OK'.


Ikke bruk den manuelle metoden for å konvertere Zimbra-post til Outlook PST-fil, da det er risikabelt og du kan ødelegge Zimbra-postkasseelementene dine. Velg en sikker løsning for å konvertere Zimbra-post til Outlook PST-fil.


KDETools Zimbra til PST Converter: Konverter Zimbra til Outlook direkte


KDETools Zimbra til PST Converter er det riktige valget hvis en bruker ønsker å konvertere Zimbra-post til Outlook PST-fil. Det er en av de sikreste måtene å utføre konvertering av filer uten å risikere dataene. Ved å bruke verktøyet kan brukerne konvertere Zimbra Mail til NSF, Gmail, Office 365, Exchange Server, HTML, PST, MSG, PDF, EML, EMLX, og etc. Brukeren kan dele den resulterende filen etter dato, størrelse og mappen via "Split-funksjonen". En annen funksjon er alternativet "Batch Conversion" som lar brukerne velge flere Zimbra-filer på en gang. Konverter Zimbra-filer direkte til Gmail, G Suite, Google Takeout, Google Disk og etc.


Sammendrag


Les bloggen for å vite hvordan du konverterer Zimbra-post til Outlook PST-fil ved å bruke den manuelle metoden og en sikker løsning. Kjenn den beste metoden for å konvertere Zimbra-post til Outlook PST-fil og konvertere endeløse filer uten å skade dataene.


Lese Mer: https://www.kdetools.com/zimbra/

No comments:

Post a Comment