Friday, February 25, 2022

Importera Zimbra till PST

Zimbra är tillgängligt på Mac OS, Windows och många fler och är ett populärt skrivbordsbaserat e-postprogram som används av användarna för att synkronisera kontakter, kalender, mapp, e-post, etc. många användare använder Zimbra, dock de flesta av dem p.g.a. olika skäl letar efter sätt att importera Zimbra till PST genom att använda Zimbra Converter. Den här bloggen delar ett säkert men kort sätt att direkt importera Zimbra till PST.

Använd Zimbra Converter för att importera Zimbra till PST direkt

Zimbra Converter är en professionell lösning för att importera Zimbra-postlåda till PST och 15 plus filformat som NSF, Gmail, EML, EMLX, HTML, PDF, vCard, vCal, O 365, Exchange Server, och etc. Att använda en professionell Zimbra Converter är den bästa metoden att importera Zimbra till PST-filformat eftersom det säkerställer en framgångsrik konvertering av data utan att ens ett enda föremål förloras. Många experter råder användarna att välja ett automatiserat verktyg framför den manuella metoden eftersom det är ett säkert och pålitligt sätt att utföra konvertering av data.

Vi rekommenderar användarna att välja KDETools Zimbra Converter för att importera Zimbra till PST. Att använda den kraftfulla guiden snarare än den manuella metoden är ett säkrare sätt eftersom du inte riskerar att skada hela postlådan. Det finns så många avancerade funktioner som hjälper användarna att importera Zimbra till PST snabbt och på kort tid. Använd verktyget för att utföra "Selektiv konvertering" av data eftersom användarna kan importera de valda objekten och inte hela postlådeobjekten.

Lär dig de snabba stegen för att importera Zimbra till PST direkt via KDETools Zimbra Converter


● Kör KDETools Zimbra Converter på systemet.

● Tryck på alternativet 'Preferens'.

● Högerklicka på fliken 'Öppna'.

● Tryck på alternativen "Enkel brevlåda" eller "Flera brevlåda".

● Välj nu de Zimbra-mappar som du vill importera.

● Bläddra i Zimbra TGZ-mapparna på den valda platsen.

● Högerklicka på 'OK'.


Genom att följa stegen ovan kan användarna enkelt importera Zimbra till PST på ett säkert sätt. Se till att du väljer programvaran och inte den manuella metoden för att importera Zimbra-postlåda till PST-filformat. Att använda ett automatiserat verktyg säkerställer 100 % konvertering av data och användarna kan importera data snabbt och säkert.


Sammanfattning


I den här bloggen har vi nämnt ett direkt men säkert alternativ att importera Zimbra till PST utan att förlora data. Se till att du inte gör ett misstag när du använder den manuella metoden och välj Zimbra Converter för att importera Zimbra till PST-filformat.


Läsa Mer: https://www.kdetools.com/zimbra/

No comments:

Post a Comment