Wednesday, January 19, 2022

Exporterar Zimbra Mailbox till Outlook

Försöker du fortfarande hitta ett sätt att exportera Zimbra-postlåda till Outlook? Om ditt svar är ja, fortsätt sedan att läsa bloggen eftersom vi har diskuterat en detaljerad guide om Zimbra Converter och hur en användare kan flytta sina TGZ-filer till Outlook-format på ett säkert sätt. Zimbra är en populär e-postklientapplikation och används av människor från hela världen, men den har sina egna begränsningar som tvingar användaren att byta till Outlook. Den här bloggen innehåller detaljer om hur man exporterar Zimbra Mailbox-objekt till Outlook-filtyp.


Undvik att välja den manuella metoden eftersom det tar mycket tid och i vissa fall till och med dagar. Om användaren väljer den manuella metoden kan de inte exportera den valda informationen och måste exportera hela postlådan. Det finns en stor möjlighet att användaren raderar hela sina Zimbra-filer. Användaren kommer att öka chanserna och riskera säkerheten för SMTP-huvudet korruption av data.


KDETools Zimbra till Outlook Converter: Exportera Zimbra Mailbox till Outlook


KDETools Zimbra till Outlook Converter är det idealiska alternativet om en användare vill exportera Zimbra Mailbox-objekt till Outlook. Mjukvaran består av kraftfulla algoritmer som gör det möjligt för användaren att flytta sina Zimbra Mailbox-element till olika filtyper som PST, NSF, HTML, EML, MSG, Gmail, MBOX, OLM, PDF, EMLX, vCal, vCard, Exchange Server, Office 365 och så vidare.


Exportera Zimbra Mailbox till Outlook-filformat via KDETools Zimbra to Outlook Converter


● Kör den avancerade KDETools Zimbra till Outlook Converter.

● Gå nu till knappen "Preference" från fliken "Meny".

● Tryck på alternativet 'Öppna'.

● Gå nu till alternativet "Enkel brevlåda" eller "Flera brevlåda".

● Välj de Zimbra TGZ-filer som du behöver exportera till filformatet Outlook.

● Spara nu Zimbra-filerna på systemet på önskad plats genom att klicka på knappen 'Spara fil'.

● Tryck på 'OK'-knappen.


Sammanfattning


I den här bloggen har vi diskuterat varför export av Zimbra-postlådeobjekt till Outlook via den manuella metoden inte är rätt alternativ. Vi föreslår att du väljer ett tredjepartsverktyg för att utföra konverteringen av data från Zimbra till Outlook.


Läsa Mer: https://www.kdetools.com/zimbra/

No comments:

Post a Comment