Monday, July 19, 2021

Hvordan eksportere Zimbra til PST

  

Prøver du fortsatt å finne en måte å eksportere Zimbra postkasse til Outlook? Hvis svaret ditt er ja, fortsett å lese bloggen da vi har diskutert en detaljert guide om Zimbra Converter, og hvordan kan en bruker flytte TGZ-filene sine til Outlook-format på en sikker måte. Zimbra er et populært e-postklientprogram og brukes av mennesker fra hele verden, men det har sine egne begrensninger som tvinger brukeren til å bytte til Outlook. Denne bloggen inneholder detaljene om hvordan du eksporterer Zimbra postbokselementer til Outlook-filtype.

Unngå å velge den manuelle metoden, da det tar mye tid og i noen tilfeller til og med dager. Hvis brukeren velger den manuelle metoden, kan de ikke eksportere de valgte dataene og må eksportere hele postkassepostene. Det er stor mulighet for at brukeren vil slette hele deres Zimbra-filer. Brukeren vil øke sjansene og risikere sikkerheten for SMTP-header ødeleggelse av data.

Eksporter Zimbra Mailbox til Outlook

Programvaren består av kraftige algoritmer som gjør det mulig for brukeren å flytte sine Zimbra Mailbox-elementer til forskjellige filtyper som PST, NSF, HTML, EML, MSG, Gmail, MBOX, OLM, PDF, EMLX, vCal, vCard, Exchange Server, Office 365 og etc.

Eksporter Zimbra postkasse til Outlook-filformat via KDETools Zimbra til Outlook Converter

● Kjør avanserte KDETools Zimbra til Outlook Converter.
● Gå nå til 'Innstillinger' -knappen fra 'Meny' -fanen.
● Trykk på "Åpne" -alternativet.
● Gå nå til alternativet “Enkelt postkasse” eller “Flere postkasser”.
● Velg Zimbra TGZ-filene du trenger for å eksportere til Outlook-filformat.
● Lagre nå Zimbra-filene på systemet på ønsket sted ved å klikke på 'Lagre fil' -knappen.
● Trykk på “OK” -knappen.

Sammendrag

I denne bloggen har vi diskutert hvorfor eksport av Zimbra postkasseartikler til Outlook via den manuelle metoden ikke er det rette alternativet. Vi foreslår at du velger et tredjepartsverktøy for å utføre konvertering av data fra Zimbra til Outlook.

Lese Mer: https://www.kdetools.com/blog/zimbra-mails-converter.html 

No comments:

Post a Comment